do 21/03/2024 - 21:30
30CC/Schouwburg
op het podium (clubsetting)
60'

Ticketprijzen

BeraadGeslagen is het ijzersterke duo van drummer Lander Gyselinck en toetsenist/zanger Fulco Ottervanger. Je kent ze vast nog van hun debuutalbum Duizeldorp met de cultklassieker Isabellade. Maar je kent Fulco misschien ook van Stadt en De Beren Gieren en Lander zag je al op de podia met STUFF., LABtrio en de collab met Zwangere Guy.

In het najaar dropten ze hun nieuwe album Altijd Bewust Bewegen. Op dit album gaat het duo op zoek naar bewegingsredenen. Hoofd en lichaam harmonisch vertaald in Beraadtaal.

De twee improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht. Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot de renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles.

Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Schalkse jazz, spelen en niet te veel beraadslagen. Zij presenteren hun recentste album in een clubopstelling, waarbij je mee op het podium mag en samen met het duo uit de bol gaat.

COMBO!

Voor en na dit concert geniet je in de foyer ook van de gratis double bill van Oriana Ikomo & Fred Gata in de foyer.

Bekijk en luister online