Onze locaties

Je beleeft Leuven Jazz dit jaar vooral in 30CC/Schouwburg. Daarnaast vind je ons ook in vele huiskamers, Hoeve Natuurpunt Wijgmaalbroek, Campus Corso en FIKA LAB.

Bereikbaarheid

Verplaats je vlot, zowel in als naar Leuven, dankzij onze Bereikbaarheidsinfo.

Aanvangstijden

De aanvangsuren verschillen per event. Alle uurinformatie staat gedetailleerd vermeld op de eventpagina. De zaalkassa en de deuren openen gemiddeld 45 minuten voor het (eerste) concert.

We streven ernaar om onze events zo stipt mogelijk te laten beginnen. Eens het event gestart is, laten we geen publiek meer toe in de zaal (tenzij bij eventuele pauzes). Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

Ontdek meer dan Leuven Jazz

Centraal in België en helemaal zichzelf: dat is Leuven. De eeuwenoude universiteitsstad met haar historische gebouwen staat volop in de 21ste eeuw. Leuven heeft een jonge dynamiek en barst van de initiatieven. 

Deze can-do stad is een broedplek voor vernieuwing: spin-offs van de internationaal toonaangevende universiteit, onverwachte samenwerkingen en projecten waar wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij samenvloeien.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés en restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën.

Leuven is een stad op mensenmaat, omgeven door groene heuvels die de stad laten ademen. 
Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.