Onze locaties

De eerste namen spelen allen in de 30CC/Schouwburg.

Het volledige festivalprogramma zal zich opnieuw uitstrekken over de hele stad: van de concertzalen tot M Leuven, van cafés tot huiskamers, in filmzalen en gewoon op straat!

Bereikbaarheid

Verplaats je vlot, zowel in als naar Leuven.

Aanvangstijden

De aanvangsuren van de concerten verschillen per dag en per organisator. Alle uurinformatie staat gedetailleerd vermeld bij het programma.

De zaalkassa en de deuren gaan gemiddeld 45 minuten voor het eerste concert open. De foyer blijft open tot 1 uur na het (laatste) concert, tenzij een andere eindtijd vermeld staat bij het programma.

We streven ernaar onze concerten zo stipt mogelijk te laten beginnen. Dat kan als jij op tijd komt. Na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe in de zaal, tenzij bij eventuele pauzes. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

Ontdek meer dan Leuven Jazz

Centraal in België en helemaal zichzelf: dat is Leuven.

De eeuwenoude universiteitsstad met haar historische gebouwen staat volop in de 21ste eeuw. Leuven heeft een jonge dynamiek en barst van de initiatieven. Deze can-do stad is een broedplek voor vernieuwing: spin-offs van de internationaal toonaangevende universiteit, onverwachte samenwerkingen en projecten waar wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij samenvloeien.
In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés en restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën.
Leuven is een stad op mensenmaat, omgeven door groene heuvels die de stad laten ademen. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.