Nathan Daems & Tristan Driessens

(huiskamerconcert Wijgmaal)
zo 25/03/2018 - 17:00 Tickets
Gratis
.

Ticketprijzen

gratis

max. 25 plaatsen

Multi-instrumentalist Nathan Daems speelt onder meer saxofoon, fluit, ney, washint en kaval. In 2010 won hij met het Nathan Daems Quintet de Jong Jazztalent-wedstrijd van het ‘Gent Jazz Festival’. Vervolgens verdiepte hij zich verder in de mix van oosterse muziek en jazz en richtte hij twee bands op: Ragini Trio en Black Flower.

Tristan Driessens haalde zijn master in musicologie aan de VUB en daarna een nieuwe master op de Turkse oed aan het LUCA. Tussen 2009 en 2012 verbleef hij in Istanbul om zijn muzikale opleiding te vervolmaken met de hulp van Necati Celik. Hij is ook betrokken bij het ‘Refugees for Refugees’-project dat eind december een bijzonder concert gaf in een volgepakte 30CC/Schouwburg.

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.

Bekijk en luister online