Michel Bisceglia

(huiskamerconcert Wijgmaal)
zo 25/03/2018 - 11:00 Tickets
Gratis

Ticketprijzen

gratis

max. 25 plaatsen!

Pianist, componist en arrangeur Michel Bisceglia heeft met alle grote Belgische en een hele reeks internationale artiesten gewerkt (Randy Brecker, Toots Thielemans, Philip Catherine …). Dat je hem nu solo in een intieme setting kunt bewonderen, is behoorlijk uitzonderlijk. 

Naast zijn werk als arrangeur of componist bij artiesten als Hooverphonic en Ozark Henry heeft Bisceglia ook een ijzersterk eigen trio, met Werner Lauscher en Marc Léhan in de gelederen. In alle stilte werkt hij ook aan filmmuziek. Met de soundtrack voor ‘Marina’ was hij de laureaat op de World Soundtrack Awards. Hij componeerde in 2017 ook de muziek voor de films ‘Hannah’ (met Charlotte Rampling) en ‘Blue Silence’ (van Bülent Oztürk). 

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.

In de pers

"Michel Bisceglia’s artistry, prowess and vocabulary at the piano delivers a well versed slant on the traditions of modern jazz. He has taken an astute look at all the masters of his instrument and developed a uniqueness, all his own. Our audience loved him." – JOHN NUGENT Rochester International Jazz Festival