Mark Schilders, Bram De Looze & Nathan Wouters

(huiskamerconcert Vaartkom)
zo 25/03/2018 - 17:30 Tickets
Gratis

Ticketprijzen

gratis

max. 50 plaatsen 

Een uniek gelegenheidstrio met de Nederlandse drummer Mark Schilders aan het roer. Hier laat hij zich omringen door bassist Nathan Wouters en pianist Bram de Looze.
Schilders is een van de meest gevraagde drummers in de (inter-)nationale jazzscene: hij speelde met Reinier Baas, Anton Goudsmit, Ernst Reijseger, Ben van Gelder, Jason Lindner, Gregory Porter, Tineke Postma, Harmen Fraanje en talloze anderen.
In de lente van 2014 werd hij verkozen tot 'Nieuwe Maker' door het Fonds Podiumkunsten en debuteerde hij zijn eigen muziek op het ‘Jazz International Festival’ in Rotterdam met zijn eigen band bestaande uit Jesse van Ruller, Bram de Looze en Clemens van der Feen. Momenteel pendelt hij heen en weer tussen New York en Rotterdam en studeert hij compositie bij Jim Black.

Op zaterdag treedt hij ook aan in een exclusieve samenwerking met Antoine Pierre en Lander Gyselinck.

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.