Lunchlezing met Joris Preckler

soep & jazz

Joris Preckler
do 14/03/2019 - 12:00
Geannuleerd

Ticketprijzen

  • VVK: € 4 – € 3 met Cultuurkaart KU Leuven
  • KASSA: € 6 - € 5 met Cultuurkaart KU Leuven
  • UiTPAS met kansentarief: € 1,20

Geannuleerd - tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

De Bib Leuven zorgt voor tekst en uitleg bij de zevende editie van Leuven Jazz bij monde van Joris Preckler, samensteller en dé jazzman van Klara.

Op donderdag 14 maart kan je om 12.00 uur terecht in de Bib voor een woordje uitleg bij het programma van Leuven Jazz waarbij we inzoomen op enkele gitaristen die op het programma staan.  Deze muzikanten plaatsen we dan in het grotere geheel van de geschiedenis van de jazzgitaar en de ontwikkeling van dit instrument. Op het einde zal Joris nog een aantal luistertips aanreiken uit de bibliotheekcollectie.

Onder het motto ‘Soep & Jazz’ kan je voor € 4 zowel de innerlijke als de fysieke mens komen versterken in de Bib Leuven. De lezing is in het auditorium boven de Bib en wordt gevolgd door een kom verse soep. De Bib zelf is dan uiteraard open zodat je meteen daarna terecht kan in de mooie jazzcollectie om verder na te genieten

12.00 uur – Soep
12.15 uur – Lezing
13.30 uur – Einde – meer soep

Extra

De Bib presenteert het hele festival door de luistertips van bezoekende artiesten. We vragen aan de jazzmuzikanten zelf welke cd’s zij tippen.

Credits

met Joris Preckler organisatie de Bib Leuven

Ticketprijzen

  • VVK: € 4 – € 3 met Cultuurkaart KU Leuven
  • KASSA: € 6 - € 5 met Cultuurkaart KU Leuven
  • UiTPAS met kansentarief: € 1,20