Ewout Pierreux trio

(huiskamerconcert Nieuw Kwartier)
zo 25/03/2018 - 17:00 Tickets
Gratis

Ticketprijzen

gratis

max. 30 plaatsen

Een trio van Ewout Pierreux, een van onze fijnste pianisten en bekend van samenwerkingen met Tutu Puoane, Rebirth::Collective, Bart Defoort Quintet of Small World (Marcus Wyatt).

Met bassist Jos Machtel (Brussels Jazz Orchestra) en de in Antwerpen gevestigde Amerikaanse drummer James Williams speelt hij een ruim repertoire van eigen composities en enkele favoriete standards uit het ‘Great American Songbook’. Heldere melodieën zijn het ideale uitgangspunt voor dit trio met een klemtoon op het samenspelen. Verwacht een warme, akoestische en eenvoudige sound, met blues, bebop, gospel en soul om de hoek. 

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.