Dree Peremans, Tim Finoulst & Christopher Devisscher

(huiskamerconcert Vaartkom)
zo 25/03/2018 - 16:00 Tickets
Gratis

Ticketprijzen

gratis 

max. 40 plaatsen

Trombonist Dree Peremans (Rebirth::Collective) laat zich voor de gelegenheid omringen door gitarist Tim Finoulst en contrabassist Christopher Devisscher.
Devisscher maakte deel uit van het Alexi Tuomarila Quartet, speelde ook bij Pascal Schumacher en heeft ook een eigen trio. Als veelgevraagde sideman trad hij op met Lee Konitz, Dré Pallemaerts en Rick Hollander.
Finoulst is eveneens een veelzijdige sideman in de bands van Jelle Van Giel en Marjan Van Rompay en aan de zijde van Carlo Nardozza. Vorig jaar bracht hij als leader van zijn eigen band 'Narrative' uit op Soul Factory Records, dat ook de plaat van Rebirth::Collective releasede.

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.