De Aristokatten - GEANNULEERD

zo 22/03/2020 - 10:30
Geannuleerd
Familie, Film
76'
vanaf 7 jaar

Ticketprijzen

€ 8

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal je spoedig een bericht ontvangen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Wanneer Edgar, de butler van Mevrouw Bonfamille, op een dag verneemt dat de kat Hertogin en haar kittens al het geld van hun baasje zullen erven, beslist hij om de beestjes te ontvoeren. Hij neemt ze meer naar een plaats buiten Parijs om zo het geld zelf te kunnen bemachtigen. Gelukkig willen straatkat Thomas O'Malley en zijn muzikale vrienden, die samen een swingend jazzbandje vormen, de Aristokatten helpen om weer thuis te komen ...

‘The Aristocats’ verscheen 3 jaar na ‘Jungle Book’ en bleef wat overschaduwd door het monstersucces van de verfilming van Kiplings populaire boek. Onterecht, want ‘The Aristocats’ is een heerlijke film met veel humor en een uiterst swingende soundtrack met muziek van The Sherman Brothers, die ook de muziek verzorgden voor ‘Lady and the Tramp’ en ‘Jungle Book’.

Credits

1970 / Verenigde Staten regie Wolfgang Reitherman dialogen Nederlands

Ticketprijzen

€ 8