Antoine Pierre en Jean-Paul Estiévenart

(huiskamerconcert Wijgmaal)
zo 25/03/2018 - 15:30
Gratis

Ticketprijzen

gratis

max. 40 plaatsen

Programmawijziging: auteur-theatermaker Peter Verhelst moet om gezondheidsredenen afhaken. Het geplande duo met saxofonist Mattias De Craene wordt daarom geannuleerd.

Drummer Antoine Pierre blijft uiteraard van de partij en laat zich bijstaan door trompettist Jean-Paul Estiévenart. Estiévenart is in het Franstalige landsgedeelte absoluut 'incontournable' als trompettist. Hij won de Django d'Or (2006), was laureaat van de Octaves de la musique (2009) en trad op aan de zijde van grootheden als Enrico Pieranuzzi, Nathalie Loriers, Avishai Cohen, Logan Richardson, Dré Pallemaerts, Joe Lovano ... Zowel op 'Wanted' als op de recentste cd 'Behind the darkness' kreeg hij de perfecte ruggensteun met de energieke ritmes van Antoine Pierre. Hoog tijd voor een live ontdekking!

Pierre krijgt op het festival ook een vrijgeleide in het drummersprogramma en brengt op zaterdag een exclusieve samenwerking met Lander Gyselinck en Mark Schilders.

Huiskamerconcert - gratis met reservatie

Op de slotdag van het festival bieden we je gratis een aantal intieme huiskamerconcerten aan. Door de nabijheid van de locaties krijg je ook de kans om meerdere concerten (in diverse jazzstijlen) te combineren.
De plaatsen voor deze concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig.
Ervaring leert ons dat gratis reserveren soms leidt tot afhaken. En dat is voor niemand aangenaam. Mocht je toch afzien van je reservatie, laat het ons dan tijdig weten zodat we iemand anders een plaatsje kunnen geven.

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

gratis

max. 40 plaatsen